Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Re: Тушня ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: +1
Так само робимо. Смажене сало/мясо залити смальцем і все. Потім в гарячу кашу кидаєш ложку такої штуки і маєш смачну із зажаркою хавку. Швидко і довго не портиться. Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Re: Тушня ]додав(-ла)andruxa20:04:15 16/08/2011 +1
Так само робимо. Смажене сало/мясо залити смальцем і все. Потім в гарячу кашу кидаєш ложку такої штуки і маєш смачну із зажаркою хавку. Швидко і довго не портиться.