стрибнути на головну сторінку  
 ::: головна сторінка ::: про сайт ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::
Українські Карпати
РЕГІОН 
ТОПОГРАФІЯ 
ГІДРОГРАФІЯ 
КЛІМАТ 
ФЛОРА 
ФАУНА 
ОХОРОНА ПРИРОДИ 
ПРО КРАЙ 
Карпати туристські
МАТЕРІАЛИ 
ТРАНСПОРТ 
КАРТИ 
СПОРЯДЖЕННЯ 
МАРШРУТИ 
РЕПОРТАЖІ 
ВИПАДКИ 
ВІДПОЧИНОК 
ПОГОДА 
РІЗНЕ 
Друзі та партнери


   ::: ГОЛОВНА /
 
>>> ФОРУМИ > "Загальний"   
 
Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах, які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення: невідповідні тематиці форуму чи сайту, рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику, будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
     нові повідомлення:  - свіжіші за дві доби;  - одну добу;  - 6 годин
      - старе повідомлення.


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в

[ Сушена картопля ] повідовив(-ла) -
Текст повідомлення: Бачив в неті рецепти теристичної кухніз сушеною картоплею в своєму складі.
Сумніваюсь, що мається на увазі мівіна. Якщо в когось є досвід сушіння, поділіться...
Наперед вдячний.
Все спілкування на дану тему
  1. [ Сушена картопля ] додав(-ла) Qbl [registered] 21:49:26 04/07/2008
    Бачив в неті рецепти теристичної кухніз сушеною картоплею в своєму складі.
    Сумніваюсь, що мається на увазі мівіна. Якщо в когось є досвід сушіння, поділіться...
    Наперед вдячний.
    • [ Re: Сушена картопля ] відповів(-ла) rbrechko 19:53:45 05/07/2008
      Сам не пробував, але колись в КТВ про це писалось: http://www.karpaty.net.ua/arti cles_04/kazan.php
    • [ Re: Сушена картопля ] відповів(-ла) sun_light 10:54:17 07/07/2008
      Усе просто, але займає чимало часу. Картоплю чистите, заливаєте холодною водою і ставите на маленький газ. Має дійти до кипіння. Тоді виймаєте, змиваєте холодною водою, щоб трішки підстигла, і ріжете, бажано не дуже великими кусками, щоб швидше сохла. Далі в духовці, при температурі 100-70 градусів сушите цілий день! За однин раз підготуєте собі 3-4 порції і не пошкодуєте!!! Стає легенькою, розварюється, як "жива", смачна, поживна і часу в поході при приготуванні займає мінімум!!! Доречі, можете висушити ще й моркву, салеру, петрушку... Лишень проварювати перед цим не потрібно. Порізати - і в духовку. Смачного!!!
    • [ Re: Сушена картопля ] відповів(-ла) ksanka 11:58:19 07/07/2008
      а є ще добрі електросушарки...


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в


 


Пошук

Вебкамера
Верховина


 
 ::: головна сторінка ::: про сайт ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::