Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Тушня ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: А взагалі можна мясо варене смальцем залити гарячим... ще ми колись брали просто ковбасу "Домашня рублена", завертаєш в папір, і в пакет, на стоянці просушуєш (бо запріває), так за тиждень їй нічого не сталося ) нарізали кубиками і в кашу кидали Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Тушня ]додав(-ла)salatruk13:24:39 16/08/2011 А взагалі можна мясо варене смальцем залити гарячим... ще ми колись брали просто ковбасу "Домашня рублена", завертаєш в папір, і в пакет, на стоянці просушуєш (бо запріває), так за тиждень їй нічого не сталося ) нарізали кубиками і в кашу кидали
[ Re: Re: Тушня ]відповів(-ла)andruxa20:04:15 16/08/2011 +1
Так само робимо. Смажене сало/мясо залити смальцем і все. Потім в гарячу кашу кидаєш ложку такої штуки і маєш смачну із зажаркою хавку. Швидко і довго не портиться.