Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Їжа ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: Десь читав такий рецепт: береться 0.5 кг сала 1 кг м"са. то все ріжеться кубиками по 1-1,5 см, сало топиться в емальованій посуді, потім додається мясо і тушиться ше 5-6 годин до повної заміни води в мясі на жир, солиться і фасується. для полярників туди ше додають сухофрукти і горіхи. Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Їжа ]додав(-ла)RomanVII16:54:49 01/07/2010 Десь читав такий рецепт: береться 0.5 кг сала 1 кг м"са. то все ріжеться кубиками по 1-1,5 см, сало топиться в емальованій посуді, потім додається мясо і тушиться ше 5-6 годин до повної заміни води в мясі на жир, солиться і фасується. для полярників туди ше додають сухофрукти і горіхи.
[ Re: Re: Їжа ]відповів(-ла)Jameson12:10:38 02/07/2010 RomanVII
+1
після охолодження все це заливається в тетрапак і замотується скотчем або харч полієтиленом. Випробувано неоднорзово. Лего, поживно, якісно. і дешевше.