стрибнути на головну сторінку  
 ::: головна сторінка ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::
Українські Карпати
РЕГІОН 
ТОПОГРАФІЯ 
ГІДРОГРАФІЯ 
КЛІМАТ 
ФЛОРА 
ФАУНА 
ОХОРОНА ПРИРОДИ 
ПРО КРАЙ 
Карпати туристські
МАТЕРІАЛИ 
ТРАНСПОРТ 
КАРТИ 
СПОРЯДЖЕННЯ 
МАРШРУТИ 
РЕПОРТАЖІ 
ВИПАДКИ 
ВІДПОЧИНОК 
ПОГОДА 
РІЗНЕ 
Друзі та партнери


   ::: ГОЛОВНА /
 
>>> ФОРУМИ > "Загальний"   
 
Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах, які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення: невідповідні тематиці форуму чи сайту, рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику, будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
     нові повідомлення:  - свіжіші за дві доби;  - одну добу;  - 6 годин
      - старе повідомлення.


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в

[ Re: Харчі ] повідовив(-ла) -
Текст повідомлення: Сушені продукти мають сенс у будь-якому поході. Що виробилось із власного досвіду.
Завжди сушиться капуста, не в духовці, кілька днів на сонці або в сухому теплому місці.
Купуються шматочки сушених овочів. Зокрема я знайшов у нас в Вінниці моркву, болгарський перець, петрушку, часник, помідори, цибулю
Картоплю спробували сушити і відмовились, беремо картопляне пюре, але великими упаковками без спецій і іншої хімії.
Якщо білки забиваються 2-ма шляхами
-Мясо виварене в салі, легко і поживно, головне щоб хтось готував, при цьому не потрібно нічого кипятити, розлили фактично окріп, ну сушені речі треба трохи щоб розпарились
-Соевий білок(не плутати із соєю шматками) це фарш як для котлет, яічний порошок. У цьому випадку не менш поживно ніж на мясі, але трохи легше
-Завжди майонез
При можливості і потребі замовляються сублімати, ну тоді все залежить від бюджету. Але наприклад моркву і капусту сублімовані у великі гори беремо завжди.

Перевага сушки однозначна. Використовується як в літні так і в зимові походи, ИМХО якщо брати сушені продукти то сушити якісно, не як приклад із картоплею :) Тобто органоліптичні властивості повинні бути, можливо варто переплатити частково.
Взимку якщо брати сушені речі то необхідно продумати чи не потрібно їх буде виварювати. Наприклад яічний порошок потрібно 15-20 хвилин варити, тому взимку практикую виварене в салі мясо.
Ну і так до слова. Можна не перевантажуючись, від 525 до 730гр на добу на людину, готувати повноцінні каші і супи. Якщо пошукати то знайдете гречку, рис швидкого приготування.
Все спілкування на дану тему
  1. <<< до початку теми <<<
    [ Re: Харчі ]
    додав(-ла) Tolstopuz 04:12:55 27/12/2010
    Сушені продукти мають сенс у будь-якому поході. Що виробилось із власного досвіду.
    Завжди сушиться капуста, не в духовці, кілька днів на сонці або в сухому теплому місці.
    Купуються шматочки сушених овочів. Зокрема я знайшов у нас в Вінниці моркву, болгарський перець, петрушку, часник, помідори, цибулю
    Картоплю спробували сушити і відмовились, беремо картопляне пюре, але великими упаковками без спецій і іншої хімії.
    Якщо білки забиваються 2-ма шляхами
    -Мясо виварене в салі, легко і поживно, головне щоб хтось готував, при цьому не потрібно нічого кипятити, розлили фактично окріп, ну сушені речі треба трохи щоб розпарились
    -Соевий білок(не плутати із соєю шматками) це фарш як для котлет, яічний порошок. У цьому випадку не менш поживно ніж на мясі, але трохи легше
    -Завжди майонез
    При можливості і потребі замовляються сублімати, ну тоді все залежить від бюджету. Але наприклад моркву і капусту сублімовані у великі гори беремо завжди.

    Перевага сушки однозначна. Використовується як в літні так і в зимові походи, ИМХО якщо брати сушені продукти то сушити якісно, не як приклад із картоплею :) Тобто органоліптичні властивості повинні бути, можливо варто переплатити частково.
    Взимку якщо брати сушені речі то необхідно продумати чи не потрібно їх буде виварювати. Наприклад яічний порошок потрібно 15-20 хвилин варити, тому взимку практикую виварене в салі мясо.
    Ну і так до слова. Можна не перевантажуючись, від 525 до 730гр на добу на людину, готувати повноцінні каші і супи. Якщо пошукати то знайдете гречку, рис швидкого приготування.
    • [ Re: Re: Харчі ] відповів(-ла) SLV 15:56:30 27/12/2010
      У мене є можливість сушити азотом під вакуумом (0,1 мм.рт.ст) чи не скинете нормальну технологію?
      • [ Re: Re: Re: Харчі ] відповів(-ла) loser 17:18:15 27/12/2010
        ніфіга собі технологія!!! незрозумів ні слова, але звучить переконливо)))


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в


 


Пошук



 
 ::: головна сторінка ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::