Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Харчі ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: Сушені продукти мають сенс у будь-якому поході. Що виробилось із власного досвіду.
Завжди сушиться капуста, не в духовці, кілька днів на сонці або в сухому теплому місці.
Купуються шматочки сушених овочів. Зокрема я знайшов у нас в Вінниці моркву, болгарський перець, петрушку, часник, помідори, цибулю
Картоплю спробували сушити і відмовились, беремо картопляне пюре, але великими упаковками без спецій і іншої хімії.
Якщо білки забиваються 2-ма шляхами
-Мясо виварене в салі, легко і поживно, головне щоб хтось готував, при цьому не потрібно нічого кипятити, розлили фактично окріп, ну сушені речі треба трохи щоб розпарились
-Соевий білок(не плутати із соєю шматками) це фарш як для котлет, яічний порошок. У цьому випадку не менш поживно ніж на мясі, але трохи легше
-Завжди майонез
При можливості і потребі замовляються сублімати, ну тоді все залежить від бюджету. Але наприклад моркву і капусту сублімовані у великі гори беремо завжди.
Перевага сушки однозначна. Використовується як в літні так і в зимові походи, ИМХО якщо брати сушені продукти то сушити якісно, не як приклад із картоплею :) Тобто органоліптичні властивості повинні бути, можливо варто переплатити частково.
Взимку якщо брати сушені речі то необхідно продумати чи не потрібно їх буде виварювати. Наприклад яічний порошок потрібно 15-20 хвилин варити, тому взимку практикую виварене в салі мясо.
Ну і так до слова. Можна не перевантажуючись, від 525 до 730гр на добу на людину, готувати повноцінні каші і супи. Якщо пошукати то знайдете гречку, рис швидкого приготування. Все спілкування на дану тему
<<< до початку теми <<< [ Re: Харчі ]додав(-ла)Tolstopuz04:12:55 27/12/2010 Сушені продукти мають сенс у будь-якому поході. Що виробилось із власного досвіду.
Завжди сушиться капуста, не в духовці, кілька днів на сонці або в сухому теплому місці.
Купуються шматочки сушених овочів. Зокрема я знайшов у нас в Вінниці моркву, болгарський перець, петрушку, часник, помідори, цибулю
Картоплю спробували сушити і відмовились, беремо картопляне пюре, але великими упаковками без спецій і іншої хімії.
Якщо білки забиваються 2-ма шляхами
-Мясо виварене в салі, легко і поживно, головне щоб хтось готував, при цьому не потрібно нічого кипятити, розлили фактично окріп, ну сушені речі треба трохи щоб розпарились
-Соевий білок(не плутати із соєю шматками) це фарш як для котлет, яічний порошок. У цьому випадку не менш поживно ніж на мясі, але трохи легше
-Завжди майонез
При можливості і потребі замовляються сублімати, ну тоді все залежить від бюджету. Але наприклад моркву і капусту сублімовані у великі гори беремо завжди.
Перевага сушки однозначна. Використовується як в літні так і в зимові походи, ИМХО якщо брати сушені продукти то сушити якісно, не як приклад із картоплею :) Тобто органоліптичні властивості повинні бути, можливо варто переплатити частково.
Взимку якщо брати сушені речі то необхідно продумати чи не потрібно їх буде виварювати. Наприклад яічний порошок потрібно 15-20 хвилин варити, тому взимку практикую виварене в салі мясо.
Ну і так до слова. Можна не перевантажуючись, від 525 до 730гр на добу на людину, готувати повноцінні каші і супи. Якщо пошукати то знайдете гречку, рис швидкого приготування.
[ Re: Re: Харчі ]відповів(-ла)SLV15:56:30 27/12/2010 У мене є можливість сушити азотом під вакуумом (0,1 мм.рт.ст) чи не скинете нормальну технологію?
[ Re: Re: Re: Харчі ]відповів(-ла)loser17:18:15 27/12/2010 ніфіга собі технологія!!! незрозумів ні слова, але звучить переконливо)))