Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах,
які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення
про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення:
невідповідні тематиці форуму чи сайту,
рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику,
будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
нові повідомлення: - свіжіші за дві доби; - одну добу; - 6 годин
- старе повідомлення.
[ Re: Re: Re: Харчі ] повідовив(-ла) - Текст повідомлення: Висушити будь-які овочі, справді, не малий клопіт. Я ще з осені починаю це робити, правда більш природним способом: сушу перші 2-3 дні на сонечку, а потім досушую в тіні. В основному це морква, корінь петрушки, цибуля, капуста, перець: http://igormelika.com.ua/wp-co ntent/uploads/2010/12/Igor-Mel ika-sweet-pepper1.jpg Все спілкування на дану тему
[ Re: Re: Re: Re: Харчі ]відповів(-ла)loser15:47:32 26/12/2010 to Melos цікаво, а потім така сушеня довго зберігається, тобто можна на зиму такі речі заготовувати???
[ Re: Re: Re: Re: Re: Харчі ]відповів(-ла)Tasic17:23:08 26/12/2010 Я не Ігор, але відповім теж :) Зберігається ДУЖЕ довго. Місяцями
[ Re: Re: Re: Re: Re: Харчі ]відповів(-ла)Igor Melika23:58:01 26/12/2010 ...маю ще навіть дворічні запаси, головне берегти від молі і тримати в сухому :) А на рахунок мух (якщо вже так докучають) - достатньо накрити овочі марлевою тканиною чи шматком фіранки ;) І нехай собі на здоров’я сер.... сердяться :))
[ Re: Re: Re: Re: Харчі ]відповів(-ла)Roman21:43:22 26/12/2010 Але ж треба стояти постійно і мух відганяти? :)