стрибнути на головну сторінку  
 ::: головна сторінка ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::
Українські Карпати
РЕГІОН 
ТОПОГРАФІЯ 
ГІДРОГРАФІЯ 
КЛІМАТ 
ФЛОРА 
ФАУНА 
ОХОРОНА ПРИРОДИ 
ПРО КРАЙ 
Карпати туристські
МАТЕРІАЛИ 
ТРАНСПОРТ 
КАРТИ 
СПОРЯДЖЕННЯ 
МАРШРУТИ 
РЕПОРТАЖІ 
ВИПАДКИ 
ВІДПОЧИНОК 
ПОГОДА 
РІЗНЕ 
Друзі та партнери


   ::: ГОЛОВНА /
 
>>> ФОРУМИ > "Загальний"   
 
Увага! Старайтеся розміщувати свої повідомлення у форумах, які співпадають за тематикою (не розміщайте, наприклад, оголошення про купівлю-продаж у загальному форумі). Повідомлення: невідповідні тематиці форуму чи сайту, рекламно/комерційні, образливого змісту, які містять ненормативну лексику, будуть витиратися адміністратором без обговорення.
Умовні позначення:
     нові повідомлення:  - свіжіші за дві доби;  - одну добу;  - 6 годин
      - старе повідомлення.


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в

[ от і славно! ] повідовив(-ла) -
Текст повідомлення: 1. Сіль і перець згадувалися в контексті, як метафора, адже переважна більшість туристів бере саме глутамінат у вигляді штучних мівін і приправ. Ну не знав я що Ви гурман.
2. Соси, майонези, мід, шоколад, сухофрукти, горіхи - то не є спеції..
3. Я все розумію, на Закарпатті всі розуміються на спеціях.
4. Аналогічно до вашого мена можу те саме сказати про кукурудзяну крупу. Також абсолютно зі всім поєднується: тушонка, повидло, мід, сухофрукти, бринза. Та навіть банальна цибулька на оливі. Це і є мій рецепт, хоча про нього і так всі знають.
5. На рахунок "ректи істини" - Боже упаси, не мав я на меті будь-кого тут "обздурувати". Ми ж взагалі не знайомі, тому як можна на незнайомих людей ставити штампи? Дивні Ви..
Все спілкування на дану тему
  1. <<< до початку теми <<<
    [ от і славно! ]
    додав(-ла) svalavec 20:16:04 27/06/2011
    1. Сіль і перець згадувалися в контексті, як метафора, адже переважна більшість туристів бере саме глутамінат у вигляді штучних мівін і приправ. Ну не знав я що Ви гурман.
    2. Соси, майонези, мід, шоколад, сухофрукти, горіхи - то не є спеції..
    3. Я все розумію, на Закарпатті всі розуміються на спеціях.
    4. Аналогічно до вашого мена можу те саме сказати про кукурудзяну крупу. Також абсолютно зі всім поєднується: тушонка, повидло, мід, сухофрукти, бринза. Та навіть банальна цибулька на оливі. Це і є мій рецепт, хоча про нього і так всі знають.
    5. На рахунок "ректи істини" - Боже упаси, не мав я на меті будь-кого тут "обздурувати". Ми ж взагалі не знайомі, тому як можна на незнайомих людей ставити штампи? Дивні Ви..


до початку форуму ::: список форумів :::
перейти в


 


Пошук



 
 ::: головна сторінка ::: форуми ::: мапа сайту ::: статистика ::: відпочинок :::